IZOLAȚIE PEREȚI INTERIOR / EXTERIOR

Pereții unei case sunt expuși în mod continuu factorilor din exterior. Fie că vorbim de diferența de căldură, ploaie, ninsoare sau vânt acești factori pot să afecteze în timp pereții casei dacă nu sunt protejați corespunzător

Fotografii

Infiltrațiile de apă pot trece foarte ușor de orice material care nu are proprietăți hidroizolante. Umezela ajunsă la perete este absorbită și stă în perete creând igrasie. Un strat de spumă poliuretanică cu celulă închisă poate să rezolve această problemă. Acest tip de spumă cu celulă închisă are un coeficient termic de 0,021 W/mK, astfel o grosime mică oferă rezistență termică mare.

Pereții exteriori au nevoie de o izolație rezistentă termic și durabilă deoarece aceștia sunt expuși diferențelor de căldură, ploilor și ninsorilor în mod continuu. 8 cm de spumă cu celulă închisă reușeșc să acopere necesarul de rezistență termică pentru pereții exteriori. Este rigidă, dă rezistență structurii și oferă o anvelopă termică cu proprietăți hidroizolante.

Casele pe structură de lemn /metalică sau casele de cărămidă cu profile pot să aibă eficiență termică prin aplicarea unui strat de 10-15 cm de spumă cu celulă deschisă. Aceasta expandează și umple toate spațiile goale formând o anvelopă termică continuă. Spuma poliuretanică cu celulă deschisă are proprietăți fonoizolatoare, zgomotul transmis este redus cu până la 70dB.

Vreți să știți mai multe?

Aici puteți afla mai multe despre prețul unei izolații cu spumă poliuretanică și puteți intra în legătură cu noi pentru a vă oferi mai mutle detalii