Spuma poliuretanică este o soluție excelentă în izolarea pereților fie că aplicarea se face la interior, fie la exterior. Avantajul principal față de alte materiale convenționale îl constituie formarea unui strat continuu, fără goluri sau fisuri pe unde s-ar putea strecura temperatura din exterior sau umezeala. Un alt atu al spumei de poliuretan (celula închisă) este impermeabilitatea, ceea ce oferă de asemenea un câștig în privința hidroizolației căminului dumneavoastră.

Pe lângă aceste aspecte executarea termoizolației pe exterior mai are și alte avantaje: peretele acumulează căldură și în cazul în care se oprește căldura, temperatura se va menține mult timp și se va păstra senzația de confort termin (pereții nu vor radia frig pentru că vor încălzi o perioadă).

Un alt beneficiu, însă de această dată în privința izolării pereților interiori, este datorat caracteristicilor fonoizolante ale spumei de poliuretan (celulă deschisă) astfel că o astfel de izolație poate reduce sunetul dintr-o încăpere în alta cu până la 70dB.

BENEFICIAZĂ ACUM DE CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

CONTACTEAZĂ ECHIPA ISORIHNER IAR NOI NE OCUPĂM DE RESTUL!