IZOLAȚIE MANSARDĂ / TAVAN

Chiar mai mult decât in cazul acoperișului, mansarda necesită o izolație eficientă deoarece șarpanta camerei (partea înclinată) are contact direct cu exteriorul și implicit transferul termic se poate realiza mult mai ușor dacă materialul termoizolant nu este de calitate.

Fotografii

Conductivitatea termică este calculată prin indicele λ (W/mK), găsit în specificațiile tehnice al oricărui material. Acest indice arată care este cantitatea de energie pe care materialul o lasă să treacă. Cu cât acest indice este mai mic, cu atât acel material este mai bun din punct de vedere termic. Izolația cu spumă poliuretanică este de 0,036 λ pentru spuma cu celulă deschisă și 0,022 pentru spuma cu celulă închisă. Acest coeficient face ca spuma poliuretanică să fie unul dintre cele mai bune materiale termoizolante de pe piață.

Grosimea necesară pentru izolarea mansardelor este de 15 cm pentru spuma cu celulă deschisă și 8 cm pentru spuma cu celula închisă. Spuma este aplicată între grinzi, direct pe asterială sau pe țiglă. Un element foarte important atunci când vorbim de izolație este pelicula continuă, pe care ne asigurăm că fiecare mansardă sau acoperiș o are atunci când executăm izolația cu spumă poliuretanică în orice casă.

3 ore sunt suficiente pentru a izola o mansardă de 100 mp. Aplicatorii noștri reușesc să controleze expandarea spumei, lăsând o suprafață cât mai dreaptă posibil. Experiența și materialele folosite asigură o izolație a acoperișului durabilă și care nu-și va pierde proprietățile în timp. Garanția pe care noi o oferim este de 20 de ani pentru material și de 10 ani pentru manoperă.

Vreți să știți mai multe?

Aici puteți afla mai multe despre prețul unei izolații cu spumă poliuretanică și puteți intra în legătură cu noi pentru a vă oferi mai mutle detalii