IZOLAȚIE HALE

Atunci când vorbim de hale, infiltrațiile de apă și costurile ridicate de încălzire sau răcire sunt două probleme majore, care pun în pericol siguranța bunurilor depozitate dar și cresc cheltuielile de încălzire sau răcire, întreținere și reparare.

Fotografii

Spuma poliuretanică cu celulă închisă are atât proprietăți termoizolante cât și hidroizolante. Dacă spuma este expusă în mod constant razelor de soare, este necesar un strat de poliuree, o membrană elastică, care protejeză spuma ploiuretanică de razele UV. Chiar și 5 cm de spumă cu celulă închisă oferă o hidroizolație continuă pentru o hală, iar dacă este nevoie și de termoizolare, 8 cm sunt suficienți

Condensul se formează atunci când aerul cald se întâlnește cu aerul rece prin punțile termice create. Odată ce există condens într-o hală, automat crește umiditatea, lucru care poate să afecteze oamenii sau obiectele depozitate în hală. Pe lângă condens și infiltrațiile de apă reprezintă un pericol. Apa își poate găsi foarte ușor o cale de acces prin beton sau prin orice îmbinare din structura halei.

Anual izolăm peste 30 000 mp de hale sau lucrări industriale. Aplicatorii noștri reușesc să controleze expandarea spumei, lăsând o suprafață cât mai dreaptă posibil. Experiența și materialele folosite asigură o termo și hidro izolație durabilă și care nu-și va pierde proprietățile în timp. Garanția pe care noi o oferim este de 20 de ani pentru material și de 10 ani pentru manoperă.

Vreți să știți mai multe?

Aici puteți afla mai multe despre prețul unei izolații cu spumă poliuretanică și puteți intra în legătură cu noi pentru a vă oferi mai mutle detalii