[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Spuma poliuretanică este unul din cele mai bune produse de pe piață în ceea ce privește termoizolarea. Acesta poate să fie aplicat pe orice fel de tip de suprafață, oferind o peliculă continuă fără imbinări sau spații goale așa încât izolația ta să fie compactă.

Spuma de poliuretan PUR – este un material organic care asigură o izolație termică excelentă. Prin pulverizare se creează un strat continuu, eliminând riscul de punți termice.  Este ușor de aplicat și se poate pulveriza pe pereți, tavane și pardoseli. PUR are de asemenea o valoare foarte ridicată de izolare. Prin urmare se aplică un strat mai subțire decât materialele uzuale pentru minimizarea pierderilor de căldură.

Cu spumă poliuretanică se poate realiza:

  • Izolatia termica pentru acoperisuri si mansarde;
  • Izolarea termica de hale industriale (tabla, beton, lemn, etc);
  • Izolarea termica a cladirilor realizate din tabla trapezoidala;
  • Izolarea termica a depozitelor frigorifice, containere frigorifice;
  • Izolarea termica a partitilor verticale si orizontale (pereti, terase sau tavane).

Produs: Poliuretan cu celula ichisa (Valoare Lambda: 0,022 W/mK);
Produs: Poliuretan cu celula deschisa (Valoare Lambda: 0,033 W/mK);
Produs: Celuloza (Valoare Lambda: 0,033 W/mK);
Produs: Vata bazaltica (Valoare Lambda: 0,035 W/mK);
Produs: Polistiren expandat (Valoare Lambda: 0,044 W/mK).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” css=”.vc_custom_1490533921156{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column][dt_photos_masonry number=”24″ loading_effect=”fade_in” padding=”5″ responsiveness=”browser_width_based” columns_on_desk=”5″ columns_on_vtabs=”2″ columns_on_mobile=”1″][/vc_column][/vc_row]