Manopera si material in acelasi loc

Articol scris de Ionatan Dragoi, Marketing Manager IsoRihner

Construirea unei case se poate dovedi un proces lung și dificil, mai ales atunci când programul aglomerat și lipsa de experiență nu te ajută. Pașii pe care îi ai de urmat pentru construirea primei case precum materialele de ales și constructorii de sunat se dovedesc procese derutante.

Prima problemă cu care te vei confrunta atunci când cauți soluții pentru izolația casei tale este lipsa timpului. Vei avea nevoie de timp pentru a căuta material și pentru a căuta o echipă calificată care să te ajute la aplicarea acestuia. Într-adevăr, cum vei alege cele mai bune materiale pentru izolație? Care este soluția optimă și ce produs oferă cea mai bună rezistență termică? Pe lângă toate acestea, multitudinea de păreri și opțiuni nu te vor ajuta deloc. Apoi găsirea unei echipe potrivite se poate dovedi dificilă mai ales la început de drum.

Pentru că știm că acest proces nu este plăcut, am încercat să găsim o soluție. De aceea de mai bine de 10 ani ne-am specializat pe aplicarea izolației cu spumă poliuretanică. Este o soluție modernă și eficientă pentru economisirea timpului și a resurselor. Astfel vei putea rezolva două probleme în același timp: căutarea materialelor de izolație și căutarea unei echipe de aplicatori potriviți. Avantajul tău este că noi te vom ajuta atât prin oferirea unui material eficient, spuma poliuretanică dar îți vom pune la dispoziție și o echipă experimentată. Astfel ceea ce tu trebuie să faci este simplu!

  1. Contactează-ne pe telefon, email sau chiar facebook. 
  2. Împreună cu unul din managerii noștrii de proiect vei alege ce tip de spumă ți se potrivește cel mai bine și la ce grosime să fie aplicată. 
  3. Managerul de proiect îți va da o ofertă finală de preț care include toate cheltuielile. În momentul în care iei o decizie vom face o programare pentru tine în calendarul nostru. 
  4. În ziua programării noi ne vom ocupa de tot ceea ce este nevoie. Aducem atât materialul, utilajul, folii, schele, generator cât și personal calificat.

În tot acest timp, sistemul IsoRihner te va ține la curent cu statusul lucrării tale, astfel încât să te simți în control.

Acest întreg proces este gândit și conceput pentru tine, astfel încât stresul provocat de fuga după materiale și manoperă să fie eliminat. Printr-un singur telefon vei rezolva o problemă care altfel ți-ar fi consumat atât timpul tău cât și alte resurse. Împreună cu familia ta te vei putea bucura de o termoizolație eficientă pentru mulți ani care va rezista împotriva celor mai rele schimbări de temperatură, care îți va oferi confort în orice anotimp.

Contactează-ne acum pentru o estimare gratuită.