O izolație bună costă prea mult?

Am devenit parteneri BT STAR pentru a te ajuta să achizițonezi o izolație de calitate în rate.

Tot ce ai nevoie este un card BT STAR și ai la dispozitie oricând până la de 5 ori venitul tau lunar, fără dobândă.

Ne-am asigurat că nu va trebui să plătești nimic în plus.

Pasul 1: Contactează-ne pentru o ofertă

În primul rând vom face o constatare a lucrării împreună cu o ofertă finală, în funcție de nevoile căminului tău. Oferta cuprinde manopera, material, garanție 20 de ani pentru material și 10 ani pentru manoperă, certificat european de calitate. Cheltuielile de deplasare pentru constatarea lucrării sunt din partea noastră.

Pasul 2: Plata cu cardul BT STAR

Dacă deja ai un card BT STAR, tot ce trebuie să faci e să ne comunici dorința de a plăti izolația cu spumă poliuretanică în rate din timp, iar noi ne ocupăm de restul.

Dacă nu ai un card BT, tot ce ai nevoie este de un buletin, 20 de lei și să mergi la cea mai apropiată sucursală BT unde poți să intri în posesia unui card BT STAR și poți accesa o sumă de până la de 5 ori salarul tău lunar.

Pasul 3: Plătește ratele fără dobândă

În fiecare lună poți să depui rata fără nici o dobândă până în data de 25 a fiecărei luni.

Ai grijă, dacă termenul este depășit se va calcula o dobândă de 24%. După ce toată suma va fi acoperită vei putea să folosești cardul BT STAR și pentru alte cumpărături pe care le poți achita integral sau în rate.

Ai un card de cumparaturi STAR cu o linie de credit de 3000 de lei.

Doresti să-ți izolezi căminul cu spumă poliuretanică IsoRihner, cu plată în rate fără dobândă .

Platești 1800 de lei in 6 rate (de 300 de lei) fara dobanda, pe data de 15 mai si ramai pe card cu 1200 de lei.

Cum să NU plătești dobândă

Pentru a nu plăti dobândă, asigură-te că ai depus rata până in 25 a fiecărei luni. Dacă nu depui rata integral, ești obligat să depui 10% din suma utilizata și ți se va calcula dobânda de 24%. Tot ce depui, poți să folosești imediat pentru alte cumpărături.

Vrei să aflii mai multe despre cardurile BT STAR și de ce ai nevoie ca să fii în posesia lui? Poți afla mai multe detalii pe website-ul BT STAR.