Despre Organizator

Organizatorul campaniei este SC ISO RIHNER PLUS SRL, RO 9891994, cu sediul în Oradea, strada Ogorului 2L, Bihor.

Înscrierea în concurs

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să completezi formularul de pe pagina concursului cu toate datele necesare. Apoi trebuie sa urmărească paginile de Facebook si Instagram ale companiei IsoRihner.

Odată îndeplinite aceste condiții participanții sunt automat înscriși în concurs, chiar dacă nu sunt notificați prin email sau mesaj.

Fiecare participant se poate înscrie o singură dată. Mai multe înscrieri nu crește posibilitatea participantului de a câștiga.

Condiții de participare

Poate participa la concurs orice persoana majora care dorește să izoleze o casă (teminată sau în procesul de construcție) ăn unul din următoarele județe: Timiș, Cluj, Sibiu și Maramureș. Se poate participa și ca reprezentat al unei persoane care detine o casă sau este în procesul de construcție.

Durata concursului

Înscrierile în concurs se fac pe perioada 10-30 Noiembrie 2023 iar extragerea va fi pe data de 4 Decembrie 2023. Ora exactă va fi anunțată pe rețelele de social media cu câteva zile înainte de extragere.

Determinarea câștigătorului

Câștigătorul va fi extras în mod aleatoriu, din lista tuturor persoanelor înscrise eligibile. Extragerea va fi postată atât pe pagina de Facebook cât și Instagram a companiei IsoRihner. Se va face câte o extragere separată pentru participanții din județele Timiș, Cluj, Sibiu și Maramureș.

Premiile Campaniei

Izolarea unui pod, tavan, acoperiș, etc. cu spumă poliuretanică celulă deschisă, aplicată la o grosime de 15 cm, pentru o suprafață maximă de 120 mp. Valoarea premiului este de aproximativ 7 900 lei.

La cererea participantului, se poate izola o suprafață mai mare de 120 mp sau se poate opta pentru o grosime mai mare. Costurile suplimentare vor fi suportate de participant și vor fi comunicate de către un agent de vânzări înainte de executarea lucrării.

Oferim câte un premiu pentru fiecare din județele: Timiș, Cluj, Maramureș și Sibiu.

Datele cu caracter personal

Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către firma IsoRihner Plus, în condițiile stabilitate de lege. Totodată își dau acordul pentru a fi contactați atât prin email cât și telefonic pentru diferite campanii de promovare.

Sc Iso Rihner Plus SRL se angajează ca să nu transmită unei alte terțe părți datele confidențiale oferite de participanți, ci datele vor fi folosite doar intern.

Pentru orice alte detalii referitoare la această campanie, puteți să ne contactați la adresa de email office@isorihner.ro sau la numărul de telefon 0786 262 177