DESPRE NOI

SC Iso Rihner SRL este specializată în izolarea cladirilor cu poliuretan rigid atât case private, cât și clădiri comerciale și publice. Echipa noastră are o experiență de peste 15 ani în domeniu și izolează în fiecare an peste 20.000 mp unități rezidențiale cu spumă PUR. Expertiza noastră cuprinde domenii precum: termoizolații, hidroizolații și fonoizolații și cuprinde țări precum: România, Ungaria, Franța și Belgia. Materialele folosite de ISO RIHNER SRL sunt de cea mai inalta calitate, avand certificate europene, atat pentru spuma de poliuretan cat si pentru materialele adiacente folosite pentru hidroizolatie.

Ca si referinte putem nota: Izolatia termica a cateva sute de acoperisuri, hoteluri, hale metalice, din lemn sau caramida. Hidroizolatii subsoluri, terase de bloc si case rezidentiale. Fonoizolatii la birouri si case rezidentiale, baruri si cluburi, masini de productie, etc. Echipa ISO RIHNER isi propune nu doar sa ofere o alternativa materialelor existente pe piata, dar sa ofere consultanta in vederea obtinerii unei mediu ambient cat mai placut si economicos, in cadrul locuintei tale. Beneficiaza acum de consultanta gratuita. Contacteaza echipa ISO RIHNER, iar noi ne ocupam de restul.

IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA Termoizolatii, Hidroizolatii, Fonoizolatii 01 IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA Termoizolatii, Hidroizolatii, Fonoizolatii 02 IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA Termoizolatii, Hidroizolatii, Fonoizolatii 03 IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA Termoizolatii, Hidroizolatii, Fonoizolatii 04

Echipa ISO RIHNER: +40.786.262.177 | isorihner@gmail.com
Parteneri: PCC Prodex S.P. | GRACO | ISO CONCEPT SRL | Poliuretan ROMANIA